Utbildning i Sala

Kom till oss i Sala på en heldag med fallskydd. Förmiddag med teori där vi behandlar produkter, lagen, EN-standarder, riskanalyser, korrekt användning och hantering av utrustning etc. Eftermiddag med praktiska övningar inkl. räddning och evakuering. Praktiska övningarna hålls i våran 11 meter höga träningsanläggning. En bred utbildning som ger dig som användare en god kännedom om de flesta områden inom personligt fallskydd. OBS inget krav att vara högt upp för den höjdrädda.

LÄS MER

Utbildning hos kund ( enkel )

Vi kommer till er och genomför en fallskyddsutbildning. Förmiddag med teori där vi behandlar produkter, lagen, EN-standarder, riskanalyser, korrekt användning och hantering av utrustning etc. Praktik anpassas efter förutsättningarna som finns på plats. Finns förutsättningarna kör vi även enklare övningar inom räddning och evakuering. Denna utbildning ger användarna en god kännedom om personligt fallskydd men rekommenderas inte till de mer avancerade användarna.

Läs mer

Utbildning hos kund ( Mobil träningsanläggning )

Vi kommer till er med våran mobila träningsanläggning. Förmiddag med teori där vi behandlar produkter, lagen, EN-standarder, riskanalyser, korrekt användning och hantering av utrustning etc. Praktiken hålls i våran mobila träningsanläggning som mäter 5 meter höjd, denna ger goda möjligheter till bra övningar. Denna utbildning ger användarna en god kännedom om personligt fallskydd samt praktiska kunskaper inom användande, räddning och evakuering.

Läs mer

Fallskyddskurs repetition ( online )

Enligt lag skall du som arbetsgivare se till att din personal har erforderliga kunskaper när de jobbar med skyddsutrustning, vi rekommenderar därför repetition var 5:e år för att säkerställa att kunskaperna sitter kvar, tätare intervall kan vara nödvändigt beroende på frekvens av användande. Denna repetitionsutbildning behandlar alla områden teoretiskt vilket ger dig som användare en bra uppfräschning, känner du/ni däremot att det känns osäkert med det praktiska så rekommenderar vi en grundutbildning. Repetitionsutbildningen hålls online och kan göras när som helst, vart som helst på din telefon, surfplatta eller dator.

Läs mer

Liftutbildning repetition ( online )

Repetitionsutbildning godkänd av Liftutbildningsrådet. Perfekt för dig som behöver repetera din liftutbildning pga. att den gamla ej längre är giltig. Utbildningen hålls online och kan göras när som helst, vart som helst på din telefon, surfplatta eller dator.

Läs mer