Utbildning

Fallskyddsutbildning för alla som arbetar på höjd, i slutna utrymmen eller där fallrisk finns. Vi tillhandahåller teori & praktik som ger en bra grund. Vi kan även utforma kursen efter just dina önskemål – varför inte kombinera ihop med en HLR-utbildning?

LÄS MER

Besiktning & Service

All säkerhetsutrustning kräver regelbunden kontroll & service för att säkerställa dess funktion. När det gäller fallskydd skall detta vanligtvis ske årligen eller efter incident. Ett obesiktigat fallskydd är INTE godkänt att använda! – Vi hjälper er med besiktning av de flesta fabrikat.

Läs mer

Fallskyddssystem

Exempelvis fasta vajer- eller sken-system – Horisontella & vertikala. Men även mobila system. Ett korrekt system ger användaren möjlighet att röra sig obehindrat efter anpassad sträcka utan omkopplingar. Vi konstruerar och monterar skräddarsydda lösningar rikstäckande.

Läs mer

HLR-Utbildning Vuxen

Chansen att överleva ett hjärtstopp beror till största delen på att människor i den omedelbara närheten kan starta HLR och att det finns en hjärtstartare i närheten. Korrekt HLR fördubblar chansen att överleva och med tidig strömstöt från en hjärtstatare kan cirka 70% överleva hjärtstoppet.

Läs mer

Rådgivning

Boka in ett kostnadsfritt besök där vi inventerar eran nuvarande utrustning. Utifrån resultatet får ni offert på det ni behöver komplettera, besiktningar, utbildningar etc.

Kontakta oss

Lastskydd

Ni säkrar väl även eran last? Vi levererar lastskydd rikstäckande och säkrar allt ifrån hangarportar till tyngre verktyg i produktion. Kontakt oss för rådgivning.

Läs mer