Fallskyddsutbildning Uppsala/Enköping

Att arbeta på höga höjder innebär en stor risk. Faktum är att fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Vi på Sala Fallskyddsteknik har både kunskapen och utrustningen som krävs för att utbilda er personal och göra arbetsplatsen säker. Vi arrangerar fallskyddsutbildning och kurser i fallskydd i både Uppsala och Enköping och besöker gärna er arbetsplats för en utbildningsdag.

Efter många år i branschen vet vi att det är svårt att omsätta teoretisk kunskap i praktiken när en verklig situation uppstår. Våra utbildningar bygger därför mycket på att deltagaren själv, parallellt med den teoretiska utbildningen, ska få använda utrustningen praktiskt och bli bekväm med den. Vi har många nöjda kunder från både från Uppsala och Enköping som vi hjälper med utbildning på plats eller välkomnar till oss i Sala.

Våra utbildningar riktar sig mot alla som på ett eller annat sätt arbetar på höga höjder. Detta omfattar både den anställde på arbetsplatsen men även ledare med övergripande ansvar för arbetsmiljön. Vi är även en helhetsleverantör inom fallskydd och erbjuder allt från utbildning till utrustning, besiktning och riskanalys – en unik helhetslösning för att göra er arbetsplats säker!

Fallskyddsutbildning i Uppsala, Enköping eller annan ort:

  • Teori på ca 3 timmar. Konferensrum erfordras.
  • Praktisk utbildning efter förutsättning och önskemål.

Pris: Deltagaravgift är 350:-/person. Löpande kostnad är 1000:-/tim för kurstid och 750:-/tim övrig tid samt 60:-/mil (ställ- & restid). Alla priser är exklusive moms.

Utbildning på plats hos oss i Sala

  • Heldagsutbildning som omfattar teori, praktiskt användande av fallskyddsutrustning, räddning m.m. Vi skräddarsyr även kurser efter era unika behov.
  • Frukost, lunch och fika ingår!
  • Utbildningsmaterial och intyg ingår.
  • Kurstiden är ca 08:00 – 15:30

Pris: 2995:- exklusive moms / person.

Har du frågor eller önskar boka? Slå oss en signal på 0224 – 775 50 eller anmäl intresse nedan.